De wind neemt je mee

"VEILIGHEID BOVEN ALLES"  

Ballonvaren is niet iets wat wij erbij doen: het is de kernactiviteit van ons bedrijf. Daarom staat kwaliteit & veiligheid voorop bij Dreamflights.

Onze piloten zijn doorgewinterde en gekwalificeerde ballonvaarders. Onze chief pilot is zelfs een rijkserkend instructeur. Elk jaar moeten onze piloten een zogenaamde profcheck voltooien. Je vaart dus altijd met een toppiloot. Vóór elke ballonvaart worden de passagiers uitgebreid geïnstrueerd en werkt de piloot een uitbegreide checklist af.

Dreamflights is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties ter bevordering van de veiligheid van de ballonvaart. Wij zijn lid van de PBN (Professionele Ballonvaarders Nederland), KNVVL (Koninklijke Nederlandse Vereniging Voor Luchtvaart), DBCC (Dutch Balloon Competition Club) en de BBAC (British Balloon and Airship Club).

Wij varen alleen met het beste materiaal en gebruiken de meest moderne apparatuur op gebied van luchtballonnen, vervoer en communicatie. Al het materiaal dat we gebruiken wordt jaarlijks gekeurd en onderhouden volgens strenge richtlijnen. Ook de administratieve organisatie wordt tot in de puntjes verzorgt. Jaarlijks is er een verzekeringscheck en worden alle vergunningen doorgelicht.

Door professionaliteit, kwaliteitsmateriaal, ruime ervaring, gekwalificeerde piloten & crew en de afwezigheid van motoren en andere ingewikkelde techniek is ballonvaren sowieso de veiligste vorm van luchtvaart. Je bent dus in veilige handen!