Ballonvaart boeken?

Droom weg
boven Nederland

Opstijgen waar u wilt

Indien u een privé ballonvaart bij ons boekt, is het mogelijk om met de luchtballon op te stijgen vanaf een locatie naar keuze. Onder een privé ballonvaart verstaan wij het VIP-arrangement of een groep van minimaal 8 personen.

Voor het vertrekken vanaf een locatie naar keuze is overleg van tevoren wel noodzakelijk in verband met de benodigde opstijgvergunning en de geldende wet- en regelgeving. Met onze kennis en jarenlange ervaring zullen wij alles in het werk stellen om u dit unieke avontuur te laten beleven.

Voor het opstijgen vanaf een locatie naar keuze dient u rekening te houden met de onderstaande punten.
- Het grasveld dient minimaal 70 bij 70 meter groot te zijn;
- U dient toestemming te hebben van de landeigenaar;

Voor meer informatie kunt dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur bellen naar ons telefoonnummer 0513 - 677999.

U vertrekt desgewenst vanaf een opstijglocatie naar keuze wanneer u een ballonvaart met de VIP-ballon maakt. Voor een opstijging in uw eigen omgeving moet er minimaal voor een groep van 8 personen worden geboekt. Heeft uzelf een opstijglocatie dan zijn er wel enkele eisen. Er moet er een mondelinge verklaring van geen bezwaar van de eigenaar zijn. Een locatie is bij voorkeur een grasveld van minimaal 50 x 50 meter zonder obstakels op het veld en de omgeving (bv. hoogspanningsmasten). Neem gerust contact op voor vragen.