Ballonvaart boeken?

Droom weg
boven Nederland

Ballonvaren in de ochtend

Niets is mooier dan ballonvaren in de vroege ochtend. De gehele wereld ontwaakt voor uw ogen en dorpjes en hun omgeving komen tot leven. Wij bieden u de mogelijkheid om dit mee te maken.

De avond voor de ochtendvaart hebben we even contact omtrent de weersomstandigheden en spreken af hoe laat en waar we elkaar ontmoeten de volgende morgen. Na de ontvangst wordt de ballon in alle stilte opgebouwd. Vervolgens kiezen wij het luchtruim om ruim een uur te genieten van de ontwakende wereld. Na de landing wordt de ballon ingepakt en de champagne

Onder het genot van een lekker glas champagne wordt er nog even nagenoten. Als de piloot en crew de ballon hebben opgeborgen volgt de champagne luchtdoop en ontvangt u het unieke luchtdoopcertificaat .

Bij een ochtendvaart krijgt u korting op uw ballonvaart. Ochtendvaarten zijn heel erg bijzonder vanwege de sfeer die dit oplevert.

Niet voor niets is er het spreekwoord "de morgenstond heeft goud in de mond". Een ballonvaart bij het krieken van de dag heeft iets heel sereens. Een ballonvaart in alle vroegte en stilte. Zien hoe Nederland zich ontwaakt. U zult nauwelijks beseffen dat u mee beweegt met de wind, maar dat doet u wel degelijk.

De ochtendgloren is het begin van een nieuwe dag en bij aankomst in Joure ziet u de zon opkomen. De nevel hangt nog boven de weilanden. Na opstijging hoort u in de verte een koe loeien, een hond heeft de luchtballon gezien en blaft. U geniet van dit alles, wetende dat u na de landing van de luchtballon ook nog in de adellijke stand wordt verheven.

Onze prijzen

Voor een ongeveer 1 uur durende ochtendvaart hanteren wij de volgende prijs.

Deze prijs is all-inclusive. Dat wil zeggen dat bij de prijs champagne, luchtdoopcertificaat en verzekeringen zijn inbegrepen. Er moet voor minimaal 8 personen geboekt worden. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Ochtendvaart

199,00
159,00
 
per persoon
Ochtendvaart
Normaal € 199,00
€ 159,00
per persoon
bestellen
Kinderen t/m 12 jaar
139,00 per kind Ochtendvaart kind tot 12 jaar
 
€ 139,00
per kind
bestellen
Vervoer terug
10,00 per persoon Vervoer terug
 
€ 10,00
per persoon
Annuleringsgarantie
8,00 per persoon Annuleringsgarantie
 
€ 8,00
per persoon

De indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door Dreamflights gedaan.
 

Indicatieve verzameltijden voor een ochtendvaart

De verzameltijd voor een ochtendvaart is vlak na zonsopgang. Het weerbeeld is op dit tijdstip namelijk het meest stabiel. Onze piloten gebruiken echter altijd actuele verwachtingen voor wind en neerslag van het KNMI om te beslissen of het verantwoord is om te gaan ballonvaren. De verzameltijd kan zodoende op de dag voorafgaand aan de ballonvaart nog gewijzigd worden.

 
juli
augustus
september
oktober
november
december
   
05:30 - 06:00
06:00 - 07:00
07:00 - 07:30
07:30 - 08:30
07:30 - 08:30
08:30 - 09:00
 
uur
uur
uur
uur
uur
uur

Elke keer weer een nieuwe belevenis

Elk seizoen van het jaar biedt een eigen onvergetelijke ervaring. Ballonvaren in de zomer is bij de meeste mensen bekend en daarmee favoriet, maar ook in de winter kunnen een onvergetelijke ballonvaarten gemaakt worden. Zeker als er sneeuw ligt geeft dit een unieke toevoeging aan het landschap dat men vanuit de luchtballon kan aanschouwen.

Hoewel de locatie van opstijgen bekend is, wordt de exacte landingslocatie tijdens de ballonvaart hoofdzakelijk door de wind bepaald. De steeds wisselende richting en snelheid van de wind maakt ballonvaren daarom telkens weer een unieke belevenis.

Opstijglocatie voor uw ochtendvaart kiezen

Dreamflights is actief in heel Nederland. Hiervoor hebben wij 10 vaste opstijglocaties.