Ballonmarketing

BALLONMARKETING: combineer het zakelijke met het aangename

Ballonvaren heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Begrijpelijk! Want behalve een billboard is een ballon bij uitstek het instrument voor relatiemarketing. Je nodigt jouw relaties uit voor een avond in de "skybox in de lucht" en jouw bedrijf profileert zich op unieke wijze. Ofschoon er meerdere bedrijven zijn die zich met deze vorm van ballonvaren bezig houden, is het aantal dat dit fulltime en professioneel doet op de vingers van één hand te tellen. Beleef een avontuur met jouw relaties, stimuleer of beloon personeel, een communicatieplan op hoog niveau… wij verkopen je graag wat hete lucht!

 

Dreamflights kan helpen om voor jouw bedrijf een eigen ballonprogramma op te stellen wat binnen het marketingbudget zal passen. Een programma kan variëren van de afname van tickets tot een geheel eigen luchtballon met vaarprogramma. De prijs zal je meevallen, je kan een ballon al leasen vanaf € 2.500,- per maand. Neem contact op met Herman Kleinsmit van Dreamflights. Kijk ook op eens op "Airvertising" op deze site voor meer info.

BALLONVAREN OP CORPORATE NIVEAU

Een ballon kan ingezet worden in heel Nederland voor promotionele doeleinden of voor relatiemarketing. Het is ook mogelijk om de ballon in het buitenland in te zetten. Men kan hier denken aan ballonfestivals winters in de Alpen of waar dan ook ter wereld.

Je nodigt je relaties uit om een onvergetelijk avontuur te beleven. Je relaties zullen dit vastleggen en zich hun leven lang onthouden. Op deze manier kun je de relatie tussen jou en jouw klanten verstevigen, opbouwen of juist nieuw binnenhalen. Heb je een eigen ballon dan geniet je daarnaast gelijk een gigantische reclame uiting welke door een zeer groot publiek gezien zal worden. Ook is het mogelijk om de ballon binnen het corporate image te gebruiken.

De opbrengsten zijn groots echter niet direct meetbaar. Je haalt jouw opbrengst uit een zeer effectieve en efficiënte wijze van reclame, zeer tevreden klanten en nieuwe klanten die je met een ballonvaart over de streep hebt gehaald! Kortom; relaties zijn een avond uit en jij geniet van een vorm van reclame als geen andere.

CORPORATE BALLOONING WERKT, LAAT HET OOK VOOR JOUW BEDRIJF WERKEN!