Boekingen & prijzen

BOEKINGEN & PRIJZEN

PRIJZEN

 • Bij 1 t/m 4 personen:           € 179,00 p.p.
 • Bij 5 t/m 9 personen:           € 179,00 p.p.
 • Bij 10 of meer personen:     € 175,00 p.p.
 • Kinderen tot 12 jaar             € 139,00 p.p.
 • Opstijgen vanaf eigen locatie mogelijk, informeer naar de mogelijkheden
 • Bij een boeking met minder dan 10 personen wordt je door ons ingedeeld in een ballon met maximaal 12 personen vanaf één van onze vaste locaties. Wil je liever varen in een kleinere ballon zie dan de tabel voor privéballon. Bij een groepsboeking van 4 of meer personen wordt u gevaren in een ballon die passend is voor jouw groep.

Ochtendvaarten voor € 179,00 per persoon (minimaal 6 personen) alleen vanuit Joure.

Privéballon: ballonvaren met je eigen groep vanaf de door jouw gewenste omgeving (indien mogelijk).

We varen in heel Nederland. Vraag naar de mogelijkheden.

Superbike motor voor 4 personen € 1285,00

Voor privé vaarten en arrangementen is er de prijs die hieronder vermeld staan.

Alle privé vaarten kunnen evt. vanuit uw eigen omgeving worden uitgevoerd (mits het kan vanwege de windrichting).

 • Privé ballon 2 personen   €    899,-
 • Privé ballon 3 personen   €    925,-
 • Privé ballon 4 personen   €    985,-
 • Privé ballon 5 personen   € 1.100,-
 • Privé ballon 6 personen   € 1.190,-
 • Privé ballon 7 personen   € 1.315,-
 • Privé ballon 8 personen   € 1.430,-
 • Privé ballon 9 personen   € 1.610,-
 • Privé ballon 10 personen € 1.695,-
 • Grotere groepen prijs op aanvraag

Onze prijzen voor privé vaarten zijn all-inclusive: vaart van gemiddeld 1 uur, drinken en hapjes aan boord, 9% btw, verzekering, champagne, luchtdoopcertificaat, uniek aandenken, vervoer terug naar de verzamellocatie. 

Wanneer het weer een ballonvaart niet mogelijk maakt is er geen terugbetaling van de betaling. Er wordt dan weer een nieuwe datum afgesproken. Er wordt op geen enkele wijze een gekochte bon terug betaald !

Zie onze voorwaarden achterop de nota.

Ballon&diner arrangement: voorafgaand aan je ballonvaart heerlijk dineren in een TOP restaurant. Kijk bij onze arrangementen voor meer informatie hierover.Kosten € 199,00 per persoon krijg je naast onze all-inclusive ballonvaart een heerlijk 3 gangen diner (excl consumpties). Bij dit arrangement is het opstijgen vanaf onze vaste locaties.

VIP ballonvaart: tijdens de vaart in je eigen privé ballon wordt je getrakteerd op champagne en heerlijke hapjes. De kosten voor deze VIP behandeling hangen af van het aantal passagiers. Kijk voor meer informatie over ons VIP-arrangement op onze site.  Dit arrangement is uitermate geschikt voor een huwelijksaanzoek, andere bijzondere gelegenheid of om net wat extra van je droomvlucht te genieten! 

BOEKINGEN & STARTPLAATS

Je kunt telefonisch, schriftelijk, per e-mail of online reserveren. In overleg boeken wij vervolgens je vaart met een van onze ballonnen. Indien je een bepaalde datum wenst, dan kun je het beste zo ver mogelijk van tevoren reserveren. Je kunt per persoon of voor een grotere groep reserveren. Je kunt ook complete ballonnen bij ons huren zodat alleen jouw groep meevaart met de ballon, zonder andere passagiers. Indien je voor een groep wilt reserveren die niet in één van de ballonnen 'past' (bijvoorbeeld 15 passagiers) dan overleggen we dit.

Voor grotere groepen kun je zelf een 'ballonnenvloot' samenstellen. Dit kun je het beste in overleg met ons doen i.v.m. andere reserveringen op de ballonnen. Indien een groepsgrootte niet overeenkomt met de grootte van de ballonnen dan spreken we een apart tarief af. Voor hele grote groepen graag overleg over mogelijkheden en prijzen.

Onze vaste startplaats is Joure, Groningen, Leeuwarden, Appelscha,Drachten,Steenwijk of Alkmaar (omstreken), het is echter ook mogelijk om op te stijgen in je eigen omgeving. Sommige gebieden in Nederland zijn echter lastig om ballon te varen (bijv. randstad en vlakbij de kust). Er wordt dan in overleg een opstijglocatie besproken. Voor een opstijging in je eigen omgeving moet er minimaal voor een groep van 5 personen worden geboekt.  

 

Wij accepteren de Nationale Ballon Bon. Onze leveringsvoorwaarden kun je hier lezen.