Ballonmarketing

LUCHTVAARTEVENEMENTEN

Een ballonfestival is behalve een grote publiekstrekker een ideale gelegenheid om zakenrelaties een aangename avond te bezorgen en je naam of product te promoten. Wij doen regelmatig mee met evenementen zowel in Nederland als het buitenland. Wij hebben gevaren op zeer mooie locaties in Thailand, Japan, China, Australië, Nieuw-Zeeland, Israël, Canada, Dubai en vele andere fantastische locaties in Europa.

 

 

Ook dreamflights kan voor u een evenement organiseren 

 

 

Dreamflights heeft veel ervaring met de organisatie van luchtvaartevenementen. Wij organiseren graag een evenement voor jouw bedrijf waarbij alle elementen van de luchtvaart vertegenwoordigd zijn. Heteluchtballonnen, historische vliegtuigen, helikopters, zeppelins, parachutisten; de mogelijkheden zijn onbeperkt! Jouw bedrijfsfeest, productpresentatie of jubileum wordt zo een onvergetelijk succes. Maak kennis met de unieke combinatie van een ballonvaartevenement en relatiemarketing binnen een informele entourage. Informeer naar de mogelijkheden.

FESTIVAL ARRANGEMENTEN

Nodig zakenrelaties uit en combineer een ballonvaart met een heerlijk verblijf in een bijvoorbeeld een alpenresort. Gedurende hun verblijf maken ze een onvergetelijke ballonvaart aangevuld met enkele dagen skiën, langlaufen, wandelen en een gezeliige après-ski! Liever niet in de kou nodig dan je relaties uit voor een verblijf in Portugal om een ballonvaart te maken over de prachtige streek Alentejo. Combineer het verblijf met een bezoek aan één van de vele prachtige golfbanen en ga genieten van het bourgondische leven. Jouw relaties vergeten deze ervaring nooit en zullen zeer goede associaties met jou en jouw bedrijf hebben! Kijk ook eens op deze site bij onze grensverleggende arrangementen.