De droom van Dreamflights

LINKS

Twitter Dreamflights

Ook dreamflights  "twittert" tegenwoordig vrolijk mee. Op onze twitterpagina proberen wij je op de hoogte te houden van de voortgang van de geplande vaarten (bv gaat wel of niet door) en andere meldenswaardige items voor als  "tweets"!

   
KNMI Ballonvaren is zijn volledig weersafhankelijk. Een goed inzicht in het weer is daarom het belangrijkste onderdeel om een veilige en mooie ballonvaart te kunnen garanderen. In Nederland verzorgt het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut in de Bilt deze dienst. Neem een kijkje op deze site en vindt een uitgebreide uitleg over hoe een weersverwachting wordt opgesteld.
 

Deze site is van onze medewerkster Erika Oenema. Erika is een zeer goede fotograaf die tijdens haar hobby/werk de nodige kiekjes schiet. Kijk op haar site om al haar ballonavonturen te bekijken.

   

Kavanagh Balloons

Dit is de site van de ballonnenproducent uit Australië waar Dreamflights officieel dealer voor is. Op deze website kun je onder andere zien hoe een luchtballon gemaakt wordt. 
 www.vitawonen.nl  
Op Stap In Friesland Al enkele jaren werken wij, tot volle tevredenheid, samen met Gert-Jan Hilarius van het bedrijf op stap in Friesland.  Tot ons groot genoegen is het voorjaar van 2009 deze samenwerking intensiever worden. Bekijk de site en hopelijk mogen wij je binnenkort verwelkomen om een dag optimaal van Friesland te genieten.
   

Ons "boerenpakket"  wordt geproduceerd door  het familiebedrijf Weduwe Joustra te Sneek. Onder leiding van, de 6e generatie, Heleen Sonneberg maken zij de lekkerste beerenburg. Naast het kopen van de beerenburgen en likeuren kunt u hier ook een rondleiding met proeverij boeken. Erg leuk in combinatie met één van onze arrangementen!

   

Een relaxte dag fryslân voor het gezin, vriendenclub of romantisch? Huur een langweerder sloep en geniet van de Friese Meren. Combineer dit dan ook nog eens met één van onze arrangementen en je hebt een dag om nooit meer te vergeten. Wij werken met veel plezier samen met de firma Langweerder Sloep.

   

Vakantiewoning met zwembad in Portugal te huur.

In het kleine dorp Figueira e Barros bezitten we 2 vakantiewoningen die te huur zijn.U kunt 1 huren waar max 8 personen in kunnen maar beide tegelijk huren kan ook.ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.Zie eens op onze website www.vakantiewoninginportugal.nl of bel voor info 0653759650

   
Hotair.nl Leuke en informatieve site met verslagen en nieuws over evenementen en rariteiten binnen de ballonwereld. Naast een maandelijkse update wordt er door de fanatieke webmaster Bennie Bos (een begrip over de hele wereld) een kalender bijgehouden en een overzicht van nieuw geproduceerde ballonnen.
   
DBCC

De aftakking sport binnen de ballonvaart wordt in Nederland vertegenwoordigd door de DBCC. Op deze site vindt je informatie over ballonvaren als sport en een overzicht met evenementen in binnen en buitenland.

 

   
BBAC De British Balloon and Airship Club: een leuke wereldwijde ballonvereniging waar Dreamflights ook lid van is. Engeland is het land waar het moderne ballonvaren zijn oorsprong vindt. Derhalve is deze vereniging de oudste ter wereld met een grote schare leden over de hele wereld. 
   
KNVVL afd. Ballonsport Dit is de site van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Voor Luchtvaart afdeling ballonsport. Deze vereniging zet zich in voor de recreatieve en sportieve kant van de luchtvaart. De DBCC is onderdeel van de KNVvL en deze club heeft vele leden uit diverse takken van luchtvaart. De kennis wordt daarom om vak goed uitgenut.
   
PBN Dit is de site van de branchevereniging voor proffesionele ballonvaart bedrijven. PBN probeert de belangen van ballonvaarders te behartigen en een goede samenwerking met derden (bv. boerenorganisaties) te bewerkstelligen.
   
IVW Divisie Luchtvaart De Inspectie Verkeer & Waterstaat Divisie Luchtvaart (IVW DL) is het orgaan in Nederland dat alle zaken omtrent luchtvaart, luchtvaarttuigen, luchtvaartterreinen, vergunningen etc etc regelt. Op hun website staat veel informatie die wij als piloten en luchtvaartondernemers nodig zijn.
 

In Gaastmeer in friesland staat een ruime 8 persoons vakantiewoning te huur.Wilt U ballonvaren en een paar dagen Friesland doen dan is dit een prachtige oplossing.Ook voor bed& breakfirst Zie op www.aldwar.nl of op www.bedenbrochje.nl

 

EASA

EASA (European Aviation Safety Agency) is het Europese orgaan welke alle zaken voor luchtvaart op Europees niveau regelt. Het IVW DL dient de regelgeving van EASA te hanteren.

www.vitawonen.nl

Tawny port

http://www.grahamsshop.nl/tawny-port

Zeskamp

http://www.attractieverhuurtimtom.nl/zeskamp