Je eigen droomvlucht

GRENSVERLEGGEND

Omdat ballonvaren, in de wintermaanden, in Nederland vaak lastig is door de wisselvalligheid van het weer bieden wij de mogelijkheid om in het buitenland een droomvlucht te maken. Nodig je relaties uit voor een ballonvaart in het buitenland. Combineer een verblijf met een ballonvaart en de locale mogelijkheden.

 

In het prachtige gebied Alentejo in Portugal zijn wij een dochteronderneming begonnen. Vaar over olijfbomen, oude Romeinse aquaducten, luxe golfbanen en geniet van de zuid Europese omgeving. Ook zijn wij winters vaak in de Alpen te vinden. Naast het skiën en wandelen kun je hier prachtig ballonvaren.

 

Tot nu toe hebben wij ballongevaren op ballonevenementen in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Thailand, China, Japan, Israël, Letland, Portugal, Spanje, Engeland, Italië, Verenigde Arabische Emiraten, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en België.

Door onze ruime ervaring en connecties kunnen wij ballonvaarten aanbieden over de hele wereld. Wij hebben enkele vaste landen waar wij vaker komen, maar mocht je speciale wensen hebben vraag ons gerust naar de mogelijkheden.