De droom van Dreamflights

BALLONCREW

Dreamflights werkt met een uitgebreid team. Samen met dit team van piloten en crew reizen wij door binnen- en buitenland.  Wij bezoeken regelmatig ballonevenementen en 1 keer per jaar hebben wij een crew avond waarbij wij met z'n allen een gezellige avond hebben en lekker gaan eten.

           

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ballonteam?

Dreamflights is altijd op zoek naar uitbreiding van ons ballonteam en zoekt crew voor de ballonvaarten in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en Overijsel! Enthousiaste mensen met vrije tijd (ook Vutters en WAO ers) die graag actief bezig zijn, zijn van harte welkom. 

De werkzaamheden bestaan uit: ontvangst van de passagiers op de afspreekplaats, het rijden naar het opstijgveld alwaar de ballon worden opgebouwd. Met behulp van radiocontact en het lezen van de kaart volg je de ballon met de auto over de weg. Na de landing worden de spullen weer ingepakt, krijgen de passagiers een champagneluchtdoop, een luchtdoopcertificaat en rij je weer terug naar de afspreekplaats.

Ervaring is niet nodig, al doende leer je de kneepjes van het vak en daarnaast hebben wij jaarljks een soort "opleidingsdag" waarbij de laatste ontwikkelingen en eisen worden toegelicht. Het bezit van een rijbewijs is wel belangrijk en BE heeft de voorkeur. Een ballonvaart avond duurt ongeveer 4 uur. Uiteraard bepaal jezelf wanneer je wilt helpen. Bij slecht weer varen we niet en bellen we je af. De afspreeklocaties met onze passagiers variëren van dag tot dag a.h.v. de windrichting. 

De crew van Dreamflights bestaat uit een gezellige groep mensen. Steek je graag je handen uit de mouwen, heb je er plezier in om met andere mensen om te gaan, dan is dit misschien ook een uitdagende hobby voor jou? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken!