-->

Informatie

Ballonvaren in Noord Nederland

Om een landschap optimaal te kunnen bezichtigen is ballonvliegen de uitgelezen kans. Dreamflights heeft alles in huis om zo’n vlucht te kunnen verwezenlijken. Boek een arrangement compleet met diner, een ochtendvlucht met ontbijt, of geniet gewoon van het adembenemende uitzicht. Ballonvliegen is een happening op zich, en het Friese en Groningse landschap maken deze unieke ervaring compleet.

Ballonvaren – een leuke activiteit

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor het personeel van uw bedrijf, of voor zakelijke relaties? Dan heeft u vast nog nooit gedacht aan ballonvliegen? Bij Dreamflights behoren zulke bedrijfsactiviteiten tot de mogelijkheden. Met één of meerdere ballonnen kunt u met collega’s of vrienden een onvergetelijk avontuur beleven.

De ervaren luchtballonpiloten van Dreamflights zijn uw gastheer, ober en gids, maar bovenal expert op het gebied van ballonvliegen. Zij nodigen u uit voor een spectaculaire vlucht.

Een ware sensatie

Heb je de sensatie van ballonvliegen al eens ervaren? Meegevoerd worden op de wind? Het overdonderd raken door het zicht? En het genieten van de ondergaande zon? Boek een arrangement bij Dreamflights, ga eerst heerlijk eten en vertrek vanuit Steenwijk, Joure of Groningen.

Ballonvliegen is een prachtige manier om even boven alles uit te stijgen, en de wereld vanuit een ander oogpunt te bewonderen. Nodig vrienden uit, of neem alleen je partner mee, voor een romantische verassing!

ballonvaren Groningen   ballonvaart Friesland  ballonvaren Noord Nederland