-->

Informatie

Ballonvaren Groningen

Het Groningse landschap is betoverend. Maar heb je het wel eens vanuit de lucht bekeken? Ballonvaren boven Groningen is een sensatie die Dreamflights je niet wil onthouden. Laat je meevoeren door de wind en geniet van een onvergetelijk uitzicht.

Dreamflights organiseert op professionele wijze avonturen in de lucht. Wellicht ook iets voor jou, met vrienden of collega’s, of gewoon omdat ballonvaren in Groningen fantastisch is.

Ballonvaart boven Groningen

Dreamflights biedt onbegrensde mogelijkheden voor ballonvaren. Groningen en Friesland zijn in wezen de basis, maar de gespecialiseerde luchtballonpiloten komen overal en staan altijd open voor je persoonlijke wensen.

Boek je een arrangement dan wordt je vooraf getrakteerd op een fantastisch diner, en neem je na afloop, onder het genot van een glas champagne je luchtdoopcertificaat in ontvangst. Ook is het mogelijk om iemand te verassen met een cadeaubon voor ballonvaren in Groningen.

Een onvergetelijke ervaring

Gaat er niets boven Groningen? Wel als je meevliegt in een heteluchtballon van Dreamflights. Geniet eerst van een heerlijke maaltijd in een van die vele fantastische restaurants, laat je vervolgens naar het stadspark rijden en laat je overdonderen door de sensatie van ballonvaren boven Groningen.

Na afloop biedt de stad voldoende mogelijkheden om na te genieten van een onvergetelijke vlucht. Dreamflights organiseert het graag.

ballonvaren Groningen   ballonvaart Friesland  ballonvaren Noord Nederland