-->

Informatie

Ballonvaart Friesland

Heb je het Friese landschap wel eens vanuit de lucht gezien? Dreamflights biedt je die mogelijkheid. Een onvergetelijke ervaring op hoog niveau. Onder leiding van zeer ervaren piloten kun je tijdens deze ballonvaart van Friesland genieten.

Bekijk de wereld vanuit een ander oogpunt. Dat kan het beste door middel van een ballonvaart. Friesland vanuit de lucht zien is een spectaculaire sensatie, en een onvergetelijk avontuur.

Ballonvaren boven Friesland

De ervaren luchtballonpiloten van Dreamflights nemen je mee op een spectaculaire tocht boven het noorden van het land. Onder het genot van een drankje en een hapje heb je alle tijd om je ogen de kost te geven. Er gaat niets boven de rust en de sensatie van een ballonvaart. Friesland is het uitgangspunt, maar opstijgen vanaf een andere locatie is ook mogelijk.

Dreamflights voldoet aan uw verwachting

Hoe hoog is je verwachting van een ballonvlucht met een heteluchtballon? Dreamflights voldoet zondermeer aan die verwachting. Zeer ervaren piloten zullen je trakteren op een ballonvaart boven Friesland of Groningen.

Boek een avondvlucht en zie de ondergaande zon zoals je die nog nooit gezien hebt. Of wil je liever de wereld zien ontwaken tijdens een ochtendvlucht? Alles is mogelijk bij Dreamflights.

ballonvaren Groningen   ballonvaart Friesland  ballonvaren Noord Nederland