De droom van Dreamflights

DE DROOM VAN DREAMFLIGHTS

Dreamflights is opgericht door mensen die van hun droom hun beroep hebben gemaakt. Als telg van een ballonvaartpionier was ballonvaren een aangeboren passie. Wat begon als hobby groeide uit tot een professioneel bedrijf. Inmiddels beschikken we over meerdere ballonnen, waaronder de grootste ‘special shape’ ter wereld. Deze ballon in de vorm van een koe heeft een volume van maar liefst 15 miljoen liter lucht.

Onze piloten doen mee aan vele ballonvaartwedstrijden, waaronder de Nederlandse en de Friese kampioenschappen. Dreamflights vaart echter niet alleen boven Nederland. We zijn ook regelmatig te vinden boven Australië, Azië, en door heel Europa. Dit maakt onze piloten niet alleen tot zeer ervaren luchtballonpiloten, ze zijn ook nog eens gastheer, luchtgids, ober, verhalenverteller… Dreamflights mag zich met recht dé professionele luchtballonvaartmaatschappij van Nederland noemen.

 

Grensverleggend als wij zijn hebben wij nu ook in Portugal een ballonbedrijf. In de prachtige regio Alentejo varen wij vooral in de winterperiode. Op deze manier kunnen wij het hele jaar doen waar we goed in zijn en plezier aan beleven, ballonvaren. Dus wij nodigen je uit om ook in Portugal met ons mee te dromen!