Cadeaubon

CADEAUBON

Een ballonvaart is bij uitstek geschikt om cadeau te geven aan vrienden en kennissen, bruidsparen, familie of aan zakelijke relaties. Met een Dreamflights ballonticket geef je iets origineels, een leuke en blijvende herinnering.

Het ticket word je toegestuurd in een mooie cadeaumap. Hierin staat alle informatie die de ontvanger nodig heeft. In de map zit het ballonticket dat recht geeft op een Dreamflight. De ontvanger van het ticket dient contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor de ballonvaart.

Naast de cadeaumap met ticket wordt meegezonden een factuur en brochure. De betaling kan dus gewoon thuis per bank gedaan worden. Het ticket is twee jaar geldig. De bon sturen we per post naar je toe. Mocht je echter om bepaalde redenen liever de bon ophalen dan is dit ook mogelijk. Laat het ons dat weten! 

De kosten van een cadeaubon zijn 169 euro. Het bestellen van een cadeaubon kan online door het bestelformulier in te vullen. Voor meer informatie kun je ons een email sturen of  even bellen.

Je kunt ook een stukje van een ballonvaart cadeau doen, mocht de prijs van een cadeaubon net boven jouw budget liggen. Wij hebben een tegoedbon van 25, 50, 75 of 100 euro. De ontvanger kan bij het boeken van een ballonvaart de tegoedbon gebruiken als betaalmiddel.

LET OP: Een ballonticket met korting is alleen geldig voor een avondvaart vanaf een vaste locatie!