De droom van Dreamflights

BALLONBAR

Onze basis is gelegen in Oudehaske aan de Appelhof 17. Hier hebben wij de opslag, werkplaats en ons kantoor. Daarnaast hebben we een ontvangstruimte met een gezellige bar gecreëerd. Vooraf en na afloop van een ballonvaart kunnen wij jou en je gasten hier ontvangen. Door de ruime faciliteiten (oa. biljart, pinball, beamer en echte discotheek) kunnen deze ruimtes gebruikt worden voor presentaties, dansen, dineren of wat jij maar wilt. Er kunnen ruim honderd mensen terecht. Kortom een gelegenheid waar wij trots op zijn! 

 

 

 

 

 

 

Ben je met een grotere groep informeer dan naar de mogelijkheid om onze ontvangstruimte te gebruiken. Vanaf een groep van 8 personen is het al mogelijk om een "ballonbar arrangement" aan te bieden. Je wordt ontvangen in Oudehaske met een kop koffie of thee. Hier ontvang je uitleg over de ballonvaart waarna wij vertrekken om een prachtige ballonvaart te maken. Bij terugkomst staat een heerlijk buffet te wachten en is de bar geopend! Gezellig eten, drinken en genieten van Friesland op slechts één uurtje rijden vanaf Utrecht, Amsterdam en Zwolle! Dit arragengement is vanaf 8 personen voor een prijs van € 160,-. Perfect voor familiefeesten, bachelors en .... boek snel.

Wij werken samen met proffesionele en gerenomeerde bedrijven. Dit resulteert in lekker eten, een proffessionele uitstraling en gegarandeerde gezeligheid. Geinteresseerd? Bel of mail ons voor meer informatie.