Je eigen droomvlucht

OCHTENDVLUCHT

Niets is mooier dan ballonvaren in de vroege ochtend. De gehele wereld ontwaakt voor je ogen en dorpjes en hun omgeving komen tot leven. Wij bieden je de mogelijkheid om dit mee te maken.

De avond voor de ochtendvaart hebben we even contact omtrent de weersomstandigheden en spreken af hoe laat en waar we elkaar ontmoeten de volgende morgen. Na de ontvangst wordt de ballon in alle stilte opgebouwd. Vervolgens kiezen wij het luchtruim om ruim een uur te genieten van de ontwakende wereld. Na de landing wordt de ballon ingepakt en de champagne en picknickmand uitgepakt.

Onder het genot van een lekker ontbijt en een glas champagne wordt er nog even nagenoten. Als de piloot en crew de ballon hebben opgeborgen volgt de champagne luchtdoop en ontvang je het unieke luchtdoopcertificaat en vervolgens brengen wij je terug naar de opstijgplek.

De kosten van een ochtendvaart zijn 179 euro per persoon.( minimaal 6 personen ) Deze prijs is all-inclusive. Dat wil zeggen dat bij de prijs champagne, ontbijt, luchtdoopcertificaat, verzekeringen en vervoer zijn inbegrepen. Er moet voor minimaal 6 personen geboekt worden. Mocht je met een groep groter dan 6 personen in de ochtend willen varen dan is er groepskorting mogelijk. Neem voor meer informatie even contact met ons op!