Informatie

Ballonvaren voor uw bedrijf

Een ballonvaart is een unieke manier om uw bedrijf te profileren. Bij Dreamflights is het mogelijk om uw zakelijke relaties op een luchtige avond te trakteren. Uw eigen ‘skybox in de lucht’. Dreamflights biedt diverse arrangementen, maar in principe valt alles te regelen. The sky is the limit.

En wat dacht u van een eigen luchtballon? Met tekst, kleur en logo van uw eigen bedrijf? Een mooiere reclame-uiting is er niet. Dreamflights is bij uitstek het ballonvaart bedrijf om aan uw wensen gehoor te geven.

Ballonvaart bedrijf Dreamflights

Voor een ballonvaart in het noorden van Nederland, en op verzoek ook elders, bent u bij Dreamflights aan het juiste adres. Geniet van een adembenemende vlucht, verras iemand met een cadeaubon of organiseer een ballonvaart voor uw bedrijf.

Het is ook mogelijk een reclameballon te laten maken voor uw bedrijf. Met eigen tekst en logo, geheel volgens uw wensen. The sky is the limit!

Ballonvaart in bedrijf

Dreamflights biedt ballonvluchten voor particulieren en bedrijven. Boven Friesland en Groningen, maar ook in de rest van het land. Laat u verassen door het spectaculaire uitzicht of geef een ballonvaart cadeau aan uw bedrijf. Met recht een cadeau van hoog niveau! Of nog mooier: laat een eigen ballon ontwerpen. Met eigen tekst, kleur en logo. Ballonvaart bedrijf Dreamflights voldoet aan uw hoge verwachtingen.

ballonvaren Groningen   ballonvaart Friesland  ballonvaren Noord Nederland