Ballonmarketing

AL EENS GEDACHT AAN EEN EIGEN LUCHTBALLON?

Een reclameballon kan gemaakt worden in de gewenste bedrijfskleuren en voorzien van jouw logo of naam van wel 8 meter hoog en 16 meter breed. Dit komt dan meestal 2 of bij grotere ballons 3 maal op de ballon. Een ballon heeft een levensduur van wel 5 jaar als er zo'n 80 keer per jaar mee gevaren wordt. Met deze ballon kunnen bij iedere vaart tussen de 2 en 10 personen mee de lucht in. De complete ballon kan helemaal naar jouuw wens worden gemaakt.

De bedrijven Groningen Seaports, Marketing Groningen, en Canon Business Centre hebben reeds hun eigen "skybox" bij Dreamflights. Wil je meer weten over deze effectieve vorm van marketing, neem dan contact op met Ron Kleinsmit van Dreamflights op telefoonnummer 0513 - 677999 of stuur e-mail. Wij geven, geheel vrijblijvend, graag een uitleg van de mogelijkheden en onze custom made contracten. Afhankelijk van de wensen en budget kunnen wij een op maat gemaakt pakket aanbieden.

 

Groningen seaport 10 personen

Canon ballon 5 personen

Er gaat niets boven Groningen 10 personen

 

SPECIAL SHAPE

Ook is ons bedrijf gespecialiseerd in het varen van zogenaamde special shapes. Een special shape ballon is een ballon die niet in de traditionele vorm gemaakt is. De special shape kan elke vorm aannemen (bijvoorbeeld een fles, koe, kikker, fotorol, auto, hoofd, schoen, of wat voor artikel of dier dan ook). Je kan jouw product in de lucht aanschouwen en als display op evenementen gebruiken. Met een special shape trek je gegarandeerd veel aandacht. Deze special shapes zijn dé publiekstrekkers bij een evenement. Vaak worden deze ballons ook uitgenodigd voor grote evenementen in het buitenland.

Wij varen nu met de grootste special shape van de wereld. Een Superbike motor van 44 meter lang en 38 meter hoog. Hij kan als blikvanger een paar uur bij een evenement staan of er kan mee gevaren worden waarbij er 4 personen mee omhoog kunnen.

Vraag bij Dreamflights naar de mogelijkheden.