Informatie

Reis per Heteluchtballon

Heb je daar wel eens van gedroomd? Meevaren op de wind, hoog boven het landschap en genieten van het spectaculaire uitzicht? Dreamflights maakt dat mogelijk. Het is een onvergetelijke ervaring om Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen of Noord Holland vanuit een luchtballon te kunnen bewonderen.

Informeer eens naar de mogelijkheden. Er zijn verschillende arrangementen. Zo kun je vooraf heerlijk dineren, wordt het vervoer naar de luchtballon en terug naar de vertrekplaats voor u verzorgd, en kun je achteraf rekenen op een plechtige overhandiging van het vluchtcertificaat.

De grootste luchtballon

Dreamflights beschikt over 7 ballonnen, waaronder de grootste ‘special shape’ ter wereld: een enorme luchtballon in de vorm van een motor. De piloten van Dreamflights doen vaak mee aan ballonvaartwedstrijden in Europa, Australië en Azië. Zij zijn dus zeer ervaren en uitstekend in staat om passagiers mee te nemen.

Heb je interesse in een vlucht per luchtballon? Informeer dan naar de mogelijkheden bij een van de meest professionele luchtballonvaartmaatschappijen van Nederland.

Een vlucht in een luchtballon

Bij Dreamflights is het mogelijk om telefonisch, schriftelijk, per e-mail of online een ballonvlucht te reserveren. Per persoon of voor grotere groepen. En wat dacht je van een eigen luchtballon, alleen voor je eigen gezelschap. Wanneer een groep te groot is voor één ballon kan er ook een ballonvloot samengesteld worden.

De startplaatsen zijn Joure, Leeuwarden, Groningen, Steenwijk of Alkmaar (omstreken) maar wanneer je liever van een zelfgekozen locatie vertrekt kan dat ook in overweging genomen worden.

ballonvaren Groningen   ballonvaart Friesland  ballonvaren Noord Nederland