Je eigen droomvlucht

DINER/BALLONVAART ARRANGEMENTEN

Het toppunt van relatiemanagement! Je nodigt je relaties uit in de Ballon Bar van Dreamflights en dan… begint het avontuur: het opbouwen van de ballon, de ballonvaart zelf, de bezegeling van de vlucht met champagne en – onder het genot van een après-ballonborrel, de uitreiking van de vluchtcertificaten aan de passagiers.

In aansluiting op de ballonvaart serveren we een feestelijk diner dat kan variëren van een kopje soep met sandwiches tot een uitgebreide bbq of lopend buffet. Dit arrangement is perfect voor bedrijfsfeesten, productpresentaties of een relatieavond. Deze arrangementen zijn goed te combineren met vele andere mogelijkheden. Kijk ook eens bij onze custom-made arrangenementen. Informeer naar de tarieven, die zullen niet tegenvallen!

DINERARRANGEMENT

In samenwerking met toprestaurants De Jongens van Joure aan de De Merk 13 in Joure, Ni Hao stadsparkpaviljoen in Groningen heeft Dreamflights nu een arrangement om je vingers bij af te likken. Je gaat voorafgaand aan de ballonvaart jezelf tegoed doen aan een heerlijk vier gangen menu. 

 

De prijzen zijn € ???,00 voor een 3 gangendiner (exclusief consumpties) en een ballonvaart van ruim één uur. Na afloop van de ballonvaart ontvang je een glas champagne en word je terug gebracht naar het restaurant of verzamelplek waar je een luchtdoopcertificaat ontvangt van de piloot. Klik hier om dit unieke arrangement te boeken.

 

De Jongens van Joure:

Dit restaurant ligt in het centrum van het Friese Joure. Hier kun je heerlijk romantisch met z'n tweeën dineren of met je eigen groep tegoed doen aan het uitstekende eten. Vanuit Joure vaart de ballon over de Friese meren en bossen. Bij goed weer kun je de waddeneilanden zien liggen. Friesland biedt een geweldig uitzicht vanuit een ballonmand. Joure ligt op één uur rijden van Amsterdam en Utrecht en naast ballonvaren zijn er vele andere activiteiten en accomodaties om te overnachten. 

 

Ni Hao Stadsparkpaviljoen:

Ze zeggen: "Er gaat niets boven Groningen", nou nu wel! U kunt Groningen en Ni Hao Stadsparkpaviljoen vanuit de lucht bekijken. U spreekt af aan in het paviljoen en gaat lekker een hapje eten. Na het eten loop je zo vanuit het restaurant naar de opstijgplek in het Stadspark en ga je vervolgens een uur lang met een luchtballon over het Groninger land. Da's nu pas genieten. Gelegen in het hart van het Stadspark in Groningen, een super mooi terras aan de vijver en een kaart waar voor iedereen iets heerlijks op staat heeft Dreamflights een uitstekende partner gevonden in Ni Hao. U kunt kiezen uit vele verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Perfect dus voor een leuke en complete avond uit.