Informatie

Ballonvaren op hoog niveau

Onder leiding van een zeer ervaren luchtballonpiloot maak je een onvergetelijke ballonvlucht boven Nederland. Dreamflights is gespecialiseerd op het gebied van ballonvaren, en weet er een spectaculaire dag van te maken voor jou, je vrienden, collega’s of zakenrelaties. De speciale wensen voor het ballonvaren worden graag in overweging genomen.

Ballonvaren met Dreamflights

In het noorden van het land organiseert Dreamflights luchtballonvluchten voor bedrijven en particulieren. Of je een arrangement boekt of een losstaande vlucht, Dreamflights maakt van elke ballonvaart een feest. Want ballonvaren is voor iedereen een fantastische ervaring.

Boven Groningen of Friesland kun je genieten van een uitzicht dat je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Daar hoef je overigens geen Groninger of Fries voor te zijn. Het landschap is adembenemend.

Boven uw woonplaats

Dreamflights heeft haar basis in het noorden van het land en vertrekt normaal gesproken vanuit Joure of omgeving. Maar dat neemt niet weg dat er een ballonvlucht vanuit uw eigen woonplaats georganiseerd kan worden. Informeer over de mogelijkheden van ballonvaren bij Dreamflights, of reserveer de vlucht online.

ballonvaren Groningen   ballonvaart Friesland  ballonvaren Noord Nederland