Informatie

Dreamflights: specialist in ballonvaart

Voor een onvergetelijke ballonvaart boven het noorden van Nederland ben je bij Dreamflights aan het goede adres. Je kunt bij ons terecht voor een sensationele vlucht of een compleet arrangement. De ballonvaart is tevens voor het middel bij uitstek voor relatiemarketing.

Ballonvaart voor uw bedrijf

Bij Dreamflights is het mogelijk om een eigen heteluchtballon te laten voorzien van reclametekst, met logo van uw bedrijf. Ook kun je met collega’s uitgebreid genieten van een ballonvaart. Een uitstekende manier om eens op hoog niveau met elkaar te communiceren, onder het genot van een spectaculair uitzicht.

Bij Dreamflights behoren diverse arrangementen tot de mogelijkheden. Zij organiseren met veel plezier een complete ballonvaart, inclusief diner, champagne, vervoer en natuurlijk een vluchtcertificaat.

Kijk uw ogen uit

Heb je wel eens gezien hoe indrukwekkend Nederland is, gezien vanaf grote hoogte? De luchtballonpiloot kan je precies vertellen wat je beneden je ziet. De steden, de dorpen, de wegen. Want vanuit het mandje ziet de wereld er echt heel anders uit. Je zou het eens met eigen ogen moeten bekijken tijden een ballonvaart van Dreamflights. De medewerkers van Dreamflights zijn altijd bereid je over de mogelijkheden te informeren.

ballonvaren Groningen   ballonvaart Friesland  ballonvaren Noord Nederland